Dispută pe blogul lui Adrian Năstase, pentru amintirile mele.

serbanfl spune:
IULIE 24, 2018 LA 3:13 PM
Este bine când, din când în când, apar asemenea postări, pentru că spațiile media nu prea susțin poziționările de acest tip. Înainte de orice altă idee vreau să amintesc de interviul cu Jacob Grandstaff (fost asistent al Președintelui George W.Bush) publicat de https://www.activenews.ro/stiri, pe 10 și 12 apr. 2018. Deci: nu uitați că Soros, cel ce a școlit-o pe monica macovei la Budapesta, este susținut și chiar finanțat de Departamentul de Stat al USA, unde 80-90 % din cei cca 75.000 angajați sunt aduși pe filiera Partidului Democrat – adică familia Clinton și prietenii lor Gitenstein, Taubman, Klemm, Noland, ș.a.m.d. Pe de altă parte este de rememorat că fostul rezident al CIA la București a declarat că DNA face poliție politică. Știind de existența a 2 variante de informări privind situația din România, Președintele Trump, înainte de a primi la Casa Albă pe Iohannis, a cerut ca acesta să meargă la CIA însoțit de Maior și Klemm. După întâlnirea cu Trump, a urmat pentru Iohannis întâlnirea cu reprezentanți ai comunității românești din USA, care s-a desfășutat CU PARTICIPAREA ambasadorilor Klemm și Gitenstein! După puțin timp a avut loc o sesiune ONU specială la care a participat și Trump și Iohannis, ocazie bine venită pentru reprezentanții a 15 asociații ale evreilor din USA, care au solicitat și obținut o întâlnire cu Președintele României.
De asemenea este de rememorat că Prim Ministru României, care și-a asumat răspunderea Guvernului, în fața Parlamemtului, pentru un amalgam de legi din domenii foarte diferite, legi elaborate de monica macovei, a fost călin popescu tăriceanu. Că tăriceanu destul de repede s-a desprins de băsescu și gașca lui era de sșteptat, căci sarcina lui (altă filieră) era să legifereze restitutio in integrum. Bănuiesc că mai toți știm că suntem UNICA țară fostă socialistă unde s-a legiferat în acest fel! Atenție! Personal am fost avantajat și mai aștept „loteria” pe Legea 10.
Adică asta-I contribuția mea la „tabloul” din postarea Contelui de Saint Germain.
Și evenimentele la zi mă obligă la câteva rememorări.
Toți românii am aflat, oficial, la finele săptămânii trecute, că și liviu dragnea a semnat un protocol cu SRI! Comentarii și comentatori cu duiumul și nu-i de mirare. Cel mai aiuritor mi s-a părut mircea badea.
Înainte ca însăși l.d. să apuce să zică ceva, subtilul comentator m.b. a ținut să precizeze că nu trebuie uitat că „Victor Ponta a propus-o pe Kovesi la DNA, dar liviu dragnea a dat-o jos!”
Sincer, nu mă miră! Îl știu. Este tipul care ne-a povestit, de cel puțin două ori, cum își punea el o casetă cu un film bun(?!) și, privind la film, se zguduia atât de tare că energia produsă ar fi putut asigura luminarea întregului său cartier! Tot el este tipul care considera că se vorbea prea mult și, mai ales, nemeritat despre Cleoparta Stratan, perioadă în care eram la zi cu evoluția lui Rontzy, simpatica nepoată a individului. N-am aflat cu ce s-a făcut remarcat feciorul lui m.b., dar am fost informat cum arată încă din primele luni de viață și-mi pare rău că am ratat alte câteva prezentări ale odorului său, dar mi s-a povestit.
De fapt Ponta este vinovat că s-a dus lângă Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu pe care dan voiculescu a apucat să-i declare persona non grata și individul nu-și recunoaște niciodată greșelile!
Mirarea mea, de mai multă vreme, este că TOATĂ LUMEA UITĂ (sau VREA SĂ UITE?!) că nimic nu s-ar fi schimbat dacă SEBASTIAN GHIȚĂ nu se hotăra să „ intre într-un joc din care, dacă nu scapă ajunge ori la pușcărie ori la 3 m sub pământ”, după cum a declarat cel pe care limitații de la Intact îl căinau c-a fost jefuit de S.Ghiță – Elan Schwartzenberg (înterviul de la B1 din 23 feb. 2018)!!!
În fond s-ar putea să fie cazul unei rele credințe, bine remunerată. Dar, dacă va trece mult timp și nu-și vor face timp nimeni dintre celebrii analiști ai neamului să comenteze UN ALT EVENIMENT IMPORTANT – depoziția lui Ov.Tender, aflat în pușcărie, dar chermat ca martor într-un alt proces, cu imens regret, voi constata că, în fapt, avem analiștii pe care-i merităm. Că de aceea avem și politicienii pe care îi merităm!
Sunt convins că, peste ani buni, se va afla mai mult și mai corect despre tripleta Ghță, Ponta, Maior, plus duplicitarul gabriel oprea !!!
P.S. Nu pot să nu pomenesc de „schema” de aseară de la A3. Invitați și reprezentanți ai PNL și PSD. După amplul interviu cu Prim Ministrul Dăncilă, privind bilanțul la ½ din an, cei din platou sunt invitați să comenteze. Comentează penelistul, comentaază Ciuvică, apucă să zică câteva vorbe și reprezentantul PSD, dar este oprit (la Șerban Nicolae se cam întâmplă des să I se taie macaroana!) și marele deontolog mihai gâdea invită pe cei doi politicieni să-și adreseze unul altuia întrebări. Primul invitat este pnl-istul, dar psd-istul nu-I membru al Guvernului și nici senator din zona pusă în discuție, așa că habar nu are despre problema ridicată și zice și el ceva acolo. Chestia asta cu întrebatul reciproc o fi practicabilă în perioada electorală, dar aici S-A VĂZUT CLAR că-I un aranjament al pnl-istului cu moderatorul!
Am mai văzut o emisiune cu-n aranjament A3 – PNL, acum vreo 2-3 ani, când în platou se aflau doar orban și Bușoi de la PNL și Andronescu și Olguța Vasilescu de la PSD. Adevărați bărbați, inteligenți și virili, aveau multe întrebări care se dorea a fi întrebări încuietoare așa că după ce întreba ceva Bușoi n-apuca să zică măcar o vorbă o psd-istă că sărea orban cu o alta, apoi intervenea Bușoi ș.a.ș.m.d.. Măcel organizat!
Am ocupat cam mult spațiu și nu-mu place nici mie. Scuze!

Adrian B. spune:
IULIE 25, 2018 LA 3:46 PM
@ serbanfl
iulie 24, 2018 la 3:13 pm
Va place , nu va place , Mircea Badea este cel care de 13 ani incoace isi risca viata , cariera si averea luptand cu tortionarii statului politienesc sau chiar cu impostori de genul lui Victor Ponta ! El impreuna cu Antena 3 ( si nicidecum PSD ! ) au fost cei care au daramat regimurile Basescu si Iohannis si au impins PSD la guvernare ! Pentru acest lucru , pentru curajul lui , el merita respectul tuturor .
Nu stiu , d-voastra cine sunteti ?

serbanfl spune:
IULIE 26, 2018 LA 3:39 PM
Coafrza confidentă a femeiei refuzate s-a manifestat consecvent anti Ponta și când, acum vreo jumătate de an, și-a declarat locația, undeva în Banat, am înțeles și de ce are acest fix. Simpatia pentru mircea badea s-ar putea datora faptului că idolul său s-a lăudat că a jucat baschet cu Ponta și l-a lovit peste mâini cât a putit de tare. Psihologii susțin că acei ce-și caută singuri satisfacție o fac pe baza unui scenariu riguros elaborat. Se înțelege și că imaginația trebuie să fie cât mai bogată.
Am senzația că la momentul când vreo sută de bănățeni s-au dus la Bistrița să susțină echipa italiană Fiorentina, la meciul cu Gloria Bistrița, pe motiv de culoare mov, femeea refuzată și confidenta ei, coafeza, erau prezente în galeria respectivă.
Mă surprinde exprimarea: „ … Mircea Badea este cel care de 13 ani incoace isi risca viata , cariera si averea luptand cu tortionarii statului politienesc sau chiar cu impostori de genul lui Victor Ponta !”. Eu nu-I consider torționari pe cei ce se opun statului polițienesc, dar confirm că l-am văzut și auzit pe m.b. luptându-se cu Sebastian Ghiță, Andreea și Vlad Cosma. Că apoi a dat-o la întors este altceva. Adică m.b. s-a comportat la fel de corect precum în cazul lui Adrian Ursu, pe care l-a „desființat” de zeci de ori, până s-a pomenit el coleg de serviciu.
Nu pot fi admiratorul lui m.b. când l-am văzut și auzit perorând că România trebuie să se facă praf, să dispară. Printre motivele invocate fiind și faptul că, deși a fost personal la Prim Ministrul României, acesta n-a intervenit în justiție!
Nu cred că pentru exprimări de genul „ zdringhi – zdringhi Bănică jr.” sau „nu mai pot cu Cleoparta Stratan” sau „mi se face greață când aud că Ovi și Paula se ling ” ș.a.m.d., este cazul să merite respectul tuturor.
Este adevărat că nu PSD (dragnea) a dărâmat regimul lui băsescu (în cazul iohanhnis încă nu), dar nu-i meritul A3 și în nici un caz al lui m.b. – este reușita lui SEBASTIAN GHIȚĂ !!!

Adrian B. spune:
IULIE 27, 2018 LA 11:51 AM
Traiti intr-o realitate paralela . Si nu locuiesc in Banat .

ZeV spune:
IULIE 28, 2018 LA 11:06 AM
Adrian B., colegul serbanfl are perfecta dreptate, sistemul a inceput sa se clatine si sa se fisureze, incepand chiar cu ,,unitatea de elita” de la Ploiesti, in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita (prietenul lui Victor Ponta) si Vlad Cozma.
Mircea Badea, un simpatic si inteligent saltimbanc al A3 nu a avut niciun merit, in afara de cel de a retransmite si comenta aceste dezvaluiri.
Iata ca autoritatile din Serbia au inteles si ele cat de vicioasa si putin credibila este justitia din Romania, refuzand extradarea lui Ghita.
Se prea poate ca Ponta si altii sa fi facut parte dintr-o aripa reformista a acestui sistem. Cine isi facea, sau inca isi face iluzii ca abuzul poate fi combatut doar din exterior, se afla intr-o mare eroare generata de naivitate si inadaptabilitate la simtul realitatii.
Orice constructie solida se prabuseste, de regula, prin implozie. Doar astfel pot fi diminuate efectele colaterale devastatoare.
Si domnul Dragnea a incercat sa cocheteze cu sistemul, dar, alunecos, egoist si imprevizibil fiind, a fost ejectat.

Adrian B. spune:
IULIE 28, 2018 LA 6:46 PM
@ Zev @ serbanfl
Ponta si Ghita sunt doi securisti sadea de aceeasi teapa cu Coldea , Kovesi , Oprea , Maior , etc.
Înainte de alegerile prezidentiale din 2014 , cand Basescu era pe duca si se stabilea noul jupan , gruparile securiste s-au rafuit intre ele ( gruparea Iohannis , Kovesi , Blaga , Coldea , Macovei , ambasade , servicii secrete vs gruparea Ponta, Ghita , Maior , Oprea , Sarbu si alte servicii secrete ) ; o rafuiala pentru putere!
Au castigat primii facandu-le dosare penale celorlalti si probabil fraudand si alegerile .
Dupa 2014 , din dorinta de razbunare si de recuperare a privilegiilor pierdute , Sebi Ghita a ramas singurul care a ripostat si si-a mai spalat din pacate ! Un fel de securist pocait …
Ma repet , DUPA 2014 !!!
Pana in 2014 , Sebi Ghita a fost unul din pilonii securismului si abuzurilor din Romania si era chiar cel care din pozitia pe care o avea ( sef al comisiei de control al sri ) apara calaii democratiei din Romania si mergea cu ei in concedii .
Si tot Ghita impreuna cu Ponta sunt cei care si-au ” livrat ” proprii colegi incomozi din PSD in malaxorul DNA-ului ca sa mai scape de concurenta in cadrul PSD-ului .
Mi se pare chiar o nesimtire sa-i compari pe jurnalistii de la Antena 3 ( care chiar au luptat din 2005 cu regimul securist si si-au riscat viata ! ) cu Ponta si Ghita , doi securisti odiosi infiltrati in politica care si-au tradat si vandut toti colegii de drum . Suna groaznic dar asta-i adevarul !
Deci va rog eu , cantati la alta masa partitura asta cu Ponta si Ghita baietii buni …

Un răspuns to “Dispută pe blogul lui Adrian Năstase, pentru amintirile mele.”

  1. serbanfl Says:

    Continuare:
    ZeV spune:
    IULIE 29, 2018 LA 1:34 PM
    Adrian B. spune:
    IULIE 28, 2018 LA 6:46 PM

    Atentie la perceptie si la nuantele spectrului, noi toti reprosam adversarilor din zona oengismului dreptac si antinational ca sunt intoleranti, autisti si bicolori (vad totul numai in alb si negru). Le raspundem, fie si indirect, cu aceeasi moneda ? Asa, nu vom sparge niciodata cercul. Doar ne vom invarti etern, precum veveritele in cusca rotativa.
    ps
    Recomadarea auto-decredibilizatoare din finalul comentariului tau ar fi putut sa lipseasca. Nu era nevoie de ea, stim ca nu suporti pareri si puncte de vedere care intra in coliziune cu preceptele tale extremiste, limitative si rigide.
    ,,Nu uita, Darie”, ca NU Victor Ponta a sustinut guvernul zero din anul 2016. Altcineva a facut-o, in numele PSD, tot un apropiat al sistemului. Da, acel ,,altcineva” a fost ejectat, nu pentru ca a vrut sa schimbe sistemul, ci pentru ca si-a dorit sa-l controleze pe persoana fizica, exact asa cum procedeaza cu partidul. Din nefericire, cosmelia a cam luat-o prin balarii.
    Noi, cei care ne pretindem lucizi, mergem inainte…

    Adrian B. spune:
    IULIE 30, 2018 LA 1:29 AM
    Dezvăluiri SENZAȚIONALE ale omului de afaceri Nelu Iordache. Victor Ponta a strigat la mine: „Vezi că în câteva zile te arestez

    http://evz.ro/dezvaluiri-senzationale-ale-omului-de-afaceri-nelu-iordache.html?

    serbanfl spune:
    IULIE 30, 2018 LA 9:04 PM
    @Adrian B. spune:
    IULIE 30, 2018 LA 1:29 AM
    Îmi aduci aminte de o formulare gen țața leana: „colegii mei academicienii”

    Uite ce zice Bogdan Chiriac despre colegul dumitale „academicianul iordache”:
    „Nu m-aş repezi la declaraţiile domnului Nelu Iordache. Domnul Nelu Iordache era unul dintre favoriţii epocii Băsescu. Toate plângerile penale împotriva domniei sale se izbeau ca de un zid, când era vorba de DNA nu se intervenea, până când nu ştiu ce a făcut cu nişte fonduri europene (…) Când au venit cu fondurile europene, după un dosar îngheţat, atunci a venit cu DNA şi a început să aibă probleme.

    După ce „l-au băgat jos”, i se mai spunea Academicianul sau Sadoveanu, ţinând cont de numărul mare de denunţuri pe care le-a scris (…) Un om nepregătit pentru un lagăr de concentrare cum sunt puşcăriile din România poate că nu mai era chiar el sau a renunţat la percepte morale, dacă le-a avut vreodată. Dar de aici până la a spune că l-a băgat Ponta… Să spună şi cum a fost favorizat de regimul Băsescu. Domnul Nelu Iordache a cam comis faptele alea de care s-a tot vorbit. Nu vorbim despre un nevinovat aruncat la puşcărie şi, scos acum, începe să vorbească.”

    P.S. După cum insiști aș zice că țintești să capeți apelativul Sadoveanu.
    Sincer – îl meriți!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.